GORENJE ugradbena mikrovalna pećnica BM201AG1X

  • Brandovi Gorenje
  • Šifra proizvoda: BM201AG1X
  • Raspoloživost: Isporuka 7-10 dana
  • 242,75€

  • Bez poreza: 194,20€

AquaClean
Automatsko čišćenje bez deterdženta
Unutrašnjost pećnice može se jednostavno očistiti zahvaljujući funkciji AquaClean. Ulijte vodu u posudu, stavite je u pećnicu i aktivirajte program AquaClean. Nastala para omekšat će prljavštinu na stijenkama pećnice. Na kraju programa jednostavno obrišite pećnicu vlažnom krpom.

Autoprogrami
Programi
Za nepredviđene situacije prethodno postavljeni programi olakšavaju kuhanje određenih vrsta hrane, kao što su kokice, pileći medaljoni, pizza, tjestenina i još mnogo toga. Jednostavno odaberite vrstu hrane i unesite težinu, a pećnica će automatski prilagoditi snagu i vrijeme kuhanja.

Brava za djecu
Za siguran dom
Mikrovalnu pećnicu možete zaključati kako biste spriječili djecu da je koriste kada niste sigurni.

Roštilj
Savršena kora bez puno truda
Sada možete lako dodati savršenu koru svojim jelima. U kombinaciji s mikrovalnim pećnicama, roštilj se može koristiti za posebno brzo kuhanje. Na pola kuhanja pećnica će vas upozoriti da preokrenete jelo i na taj način osigurate da je pečeno ravnomjerno. Za posebno hrskave užitke!

InoxTerior Unutrašnjost
Od nehrđajućeg čelika za vrhunske rezultate
Unutrašnjost od nehrđajućeg čelika omogućuje bolju cirkulaciju mikrovalne pećnice, što čini efekte pečenja izvrsnim i olakšava čišćenje pećnice.

Mikrovalna pećnica i roštilj
Kombinacija mikrovalne pećnice i roštilja
Kombinirajte prednosti mikrovalne pećnice i roštilja i otkrijte nove mogućnosti kuhanja. Iznenadit ćete se koliko brzo možete skuhati male komadiće mesa, pizzu i mnoga druga jela, ali ipak dobiti hrskavu koricu.

Sigurnosni prekidač
Uvijek siguran
Sigurnosni prekidač osigurava da je korištenje mikrovalne pećnice potpuno sigurno. Kuhanje ili bilo koja druga funkcija odmah se zaustavlja ako se otvore vrata.

SmartDisplay
Napredni LED zaslon
Elegantan i jasno proziran LED kontrolni zaslon omogućuje vam praćenje kuhanja ili zagrijavanja u mikrovalnoj pećnici. Tajmer pokazuje preostalo vrijeme rada pećnice i koji je program ili način kuhanja u tijeku.

SmartStart
Neophodno brzo zagrijavanje
Aktiviranje funkcije SmartStart jednim dodirom će se pokazati posebno korisnim u slučajevima kada zaista jedva čekate topli obrok. Jednostavno produžite vrijeme za 30 sekundi drugim pritiskom.

StepBake
Step Baking
Funkcija step pečenja idealan je pomoćnik za pripremu jela koja zahtijevaju kuhanje na različitim temperaturama. Unaprijed postavite željene temperature i one će se automatski mijenjati tijekom procesa pečenja.

Tajmer
Vrijeme odbrojavanja
S mikrovalnim pećnicama Gorenje možete podesiti vrijeme rada - do 95 minuta, ovisno o modelu. Tajmer jasno prati i pokazuje koliko je vremena ostalo do kraja kuhanja, zagrijavanja ili odmrzavanja.

WarmPlate
Superior usluga u udobnosti vašeg doma
WarmPlate je još jedan zgodan unaprijed postavljeni program. Uključivanjem programa zagrijat ćete tanjure, a pritom spriječiti gubitak okusa hrane prilikom posluživanja i osigurati da jelo bude onoliko ukusno koliko i treba.

Okretna ploča
Ravnomjerno kuhanje i podgrijavanje
Savršeno kuhanje i podgrijavanje bez hladnih područja. Konstantna rotacija ploče omogućuje mikrovalnoj pećnici učinkovito i ravnomjerno zagrijavanje hrane.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro
Kod za potvrdu

Oznake: GORENJE ugradbena mikrovalna pećnica BM201AG1X