Isporuka i dostava


Bigboom.hr ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Usluge dostave ugovaraju se s prodajnim osobljem prilikom zaključivanja kupnje i vrijede u skladu s uvjetima prodaje u AGRO Lindau d.o.o.

Dostava se vrši za cijelo područje Hrvatske, uključivo i otoke.

Dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom se dostava vrši na najbližoj točki na kojoj je istovar moguć. Npr. ukoliko postoje stepenice putem kojih nije moguća dostava rudlama, dostavljač ima pravo dostaviti proizvod samo do tih stepenica.

Dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac. U slučaju manjih otoka, dostava se vrši do najbliže luke.

 

Napomena:

Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala.

Prilikom dostave robe kupac je dužan pregledati robu, te provjeriti da li je roba isporučena bez fizičkih oštećenja, te se potpisom dostavnice kupac odriče naknadnih reklamacija po ovoj osnovi.

 

Kupac nije dužan preuzeti robu sa fizičkim oštećenjem.

U slučaju skrivenih oštećenja (unutar aparata, vanjska oštećenja ispod ambalaže…) kupac je dužan sačuvati originalnu ambalažu radi provjere iste, na dijelu nastalog fizičkog oštećenja. Ukoliko se ustanovi da je ambalaža oštećena na dijelu gdje je oštećeni aparat, reklamacija neće biti uvažena, jer se je oštećenje trebalo uočiti prilikom preuzimanja robe.

Prilikom preuzimanja robe kupac je obvezan provjeriti broj paketa te eventualna oštećenja. Ako se ustanovi da neki proizvodi nedostaju ili su oštećeni potrebno je to naznačiti na dostavnici dostavne službe prilikom preuzimanja.

Proizvodi koji nedostaju naknadno će se dostaviti bez naknade u najkraćem mogućem roku. Isto vrijedi i ako se kupcu dostavio oštećen proizvod.

 

VAŽNO

Ukoliko proizvod koji kupac naruči sadrži granit, siligranit, staklo, kamen ili sličan lomljiv materijal, OBAVEZAN JE OTVORITi ambalažu proizvoda i uvjeriti se da proizvod nije polupan / potrgan / razbijen / oštećen. Kupac ima pravo i dužnost provjeriti proizvod prije samog preuzimanja (bilo da se radi o vlastitom preuzimanju proizvoda na skladištu ili dostavi).

Ukoliko kupac primjeti da je proizvod oštećen, on mora odbiti prihvat takvog proizvod i ne potpisuje dokument o preuzimanju proizvoda.

Upozoravamo da se lošom manipulacijom u transportu proizvod može razbiti, a da sama ambalaža ostane neoštećena. Izgled neoštećene ambalaže nije garancija da je dostavljen neoštećen proizvod. Ukoliko kupac potpiše preuzimanje robe bez primjedbi, a oštećenje nakndano uoči, dostavne službe neće preuzeti odgovornost za oštećenja i svaku takvu reklamaciju za naknadno utvrđena oštećenja oni odbacuju kao neosnovanu!

Ukoliko kupac pošiljku ne prihvati jer je utvrdio oštećenje (ne potpiše prihvat pošiljke), potrebno nas je odmah kontaktirati i mi ćemo kupcu osigurati novi proizvod u najbržem mogućem roku!